Ona je sada ponovila da dogovor nije ispoštovan, a otkrila je i nove detalje, poput onog da je sve obaveze oko njihovih dosadašnjih saradnji preuzimala na sebe.


No, na početku je istakla kako tokom svoje karijere nije pravila skandale, te da joj ni ovaj sa Lukasom ne prija.

- Estradi je uglavnom to nešto normalno, mire se, svađaju se... Sve najgore govore jedini o drugima. Ja ne. Ja kad presečem, presekla sam - rekla je Ivana.

Potom je objasnila šta se dogodilo između nje i Lukasa, odnosno njegovog producenta.

- Postojao je dogovor sa njegovim producentom. Ja sam svoju stranu dogovora ispunila, poštovala maksimalno, kao i do sada. Uostalom, ne bi došlo do četvrte saradnje da nije sve do sad bilo ispoštovano i uspešno. Lukas i ja smo uvek bili u jako dobrim odnosima, poštovala sam ga kao muzičara, pre svega. Na kraju krajeva, koliko je on mene poštovao kao muzičara i osobu, dokazuje i to što je od svih svojih kolega pozvao mene da pevam na njegovoj promociji - rekla je pevačica u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala:

- To je bio jedan korektan odnos. Ovoga puta imali smo dogovor, jer kad imate duet neki dogovor mora da postoji, na primer ko će da plati pesmu, ko će da plati spot a ja sam, kao i uvek, sve preuzela na sebe. Postojao je neki dogovor kog dana će biti premijera, gde će i koliko sati početi promocija pesme, bilo je sve dogovoreno i satnica i vreme i gde će biti prezentovana pesma i sve je bilo dobro do trenutka kada dogovor od strane producenta nije ispoštovan, tu je nastao haos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Voditelj ju je upitao zašto je tačno došlo do sukoba, a ona je odgovorila da dogovor nije ispoštovan.

- Pustili su pesmu tri dana ranije bez mog znanja, i to na neki Jutjub kanal koji nije bio dogovoren. Znate, kada se dogovorite nešto sa nekim usmeno, mislim, imam i pismeno, dopisivali smo se... Ja jako volim da sve bude precizno. Jako sam ozbiljna kada je posao u pitanju i ne volim kada se neki dogovor ne ispoštuje i baš sam se osećala bezveze. Žao mi je što je publika ostala uskraćena za jednu lepu pesmu i spot - rekla je Ivana. 

- Posle toga sam bila jako razočarana. Po prvi put sam na svojoj koži osetila neko užasno nedžentlmensko ponašanje od strane muškaraca. Ja nijednu ružnu reč nisam rekla. Telefon mi je zvonio non stop, trudila sam se da odgovorim novinarima, ali da maksimalno budem kulturna, korektna i da objasnim da pesme neće biti - ispričala je Ivana u pomenutoj emisiji i priznala da se nije čula sa Acom:

- Svakog čuda tri dana dosta. Lukas i ja se od tada nismo čuli. 

(telegraf.rs)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".