Direktor Zdravstvenog centra Vranje dr Saša Đorđević izjavio je da je pacijent smešten na odeljenje hirurgije u novom hirurškom bloku.

- LJuljzim Sulejmani je u dobrom opštem stanju, pod lekarskim nadzorom. Očekuje se otpust kući na dalji oporavak i kućno lečenje - rekao je dr Đorđević.

Sulejmani, koji je iz Preševa, prisetio se strašnog trenutka kada se zapalio autobus prevoznika iz Severne Makedonije kojim je s verenicom putovao u Istanbul.

- Ne mogu da spavam, jer kad zaspim, čujem kako deca vrište, kako ljudi viču i guše se od dima - kaže Sulejmani i priseća se kako je uzeo čekić i razbio prozor, pao kroz prozor na zemlju, pa krenuo da zove verenicu. Dozivao je verenicu, ona je ubrzo iskočila kroz razbijen prozor i pala pored njega, povredila je kolena, a onda je iskočilo još petoro putnika. Požar je buknuo i vrlo brzo se raširio.

- Autobus je udario u bankinu, čuo se udar i odmah je krenula vatra i dim se vrlo brzo proširio - navodi LJuljzim.

On se zahvaljuje medicinskom osoblju Zdravstvenog centra Vranje, u kome, kako kaže, ima sve što je potrebno i svi brinu o njemu. Reči zahvalnosti upućuje i ambasadoru Željku Joviću. Prema njegovim rečima, ambasador ga je dva puta posetio i "mnogo je dobar čovek".

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".