Slobodan Veljković, poznatiji kao Cobi, ponovo je srećan u ljubavi, piše Kurir.

NJegovo srce, navodno, osvojila je mlada zvezda Katarina Kardoso, poznata i kao Kat Dosa, koja se proslavila učešćem na takmičenju "Pesma za Evroviziju" ove godine, gde je nastupila s pesmom "Tajni začin", koju joj je uradio upravo Cobi.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

Kako izvor blizak reperu kaže, njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a upoznali su se upravo u studiju koji je u Slobodanovom vlasništvu.

Pevačica je srela repera još 2020, kada mu je poslala svoje demo-snimke kako bi prokomentarisao njen talenat.

On je primetio potencijal u njoj, pa su počeli da sarađuju i od tada su bili sve bliskiji.

Međutim, emocije su se stvorile mnogo kasnije, s obzirom na to da je Cobi bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić, koja se vrlo brzo posle raskida s njim verila s vaterpolistom Nemanjom Vicom.

Foto: ATA images

 

 

O vezi Kat i Cobija na društvenim mrežama uveliko se šire priče, a kako se šuška, viđeni su u jednom bioskopu u Beogradu kako kupuju kokice i piće.

U emisiji "Ami DŽi šou" u utorak su bili učesnici PZE, a jedan od njih je bio mlada zvezda DŽordži, kome je Ognjen Amidžić postavio pitanje da li bi snimio duet s Kat Dosom.

Pevač je dao potvrdan odgovor, a onda je potpitanje voditelja zbunilo mnoge. Ognjen je rekao DŽordžiju: — Misliš da se Cobi ne bi ljutio? — na šta je pevač izjavio da se nada da neće.

Foto ATA images

 

 

Mediji su stupili u kontakt s Kat Dosom i pitali je da li u ljubavi s Cobijem, a ona se zbunila i rekla: — Nemam komentar.

Cobi se nije javljao na pozive medija.

BONUS VIDEO: