Pokojni glumac Milan Gutović, iako za medije nikada nije javno govorio o svojoj privatnosti, poznato je da se dva puta ženio, a oba braka završila su se razvodom. Prva supruga Milana Gutovića poptuna je nepoznanica, te iako je sa njom glumac bio u braku pre gotovo trideset godina, nije želeo da je otkrije javnosti. Milan i njegova prva žena, čije je ime nepoznato, imaju ćerku Milicu, koja je glumica i balerina.

Foto: Milutin Labudović

 

 

Ipak, njegov život nije obeležila samo jedna žena. Milan je nakon razvoda uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević, koja mu je rodila sinove Jakova i Spasoja. Bez obzira na to što je između njih cvetala ljubav, partnerstvu je došao kraj nakon deset godina srećne bračne zajednice.

Takođe, Biljana je zaposlena u Pozorištu na Terazijama, a glumac se nikada nije pojavio sa njom ni na jednom javnom događaju, niti fotografisao u njenom društvu.

Svojevremeno, Milan Lane Gutović bio je na udaru kritika zbog svojih kontroverznih izjava:

Foto: Pozorište na Terazijama

 

 

- Uobražavao sam da volim dobre žene, a onda su mi te “dobre” pokazale da ja ne umem da te dobre žene prepoznam. Glumu nisam koristio za osvajanje jer nije bilo potrebe. Mene žene vole i rado su u mome društvu. To njihovo društvo ja koristim na razne načine. Ako budem opisivao te načine, ovaj intervju promeniće žanr - rekao je on svojevremeno, prenosi "Puls online".

BONUS VIDEO: