Jelisaveta i Miloš ušli su u brak 2015. godine. Dobili su dvoje dece, a glumica je i dalje prepoznatljiva po svom devojačkom prezimenu dok je na venčanju uzela Miloševo. 

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je tom prilikom Jelisaveta u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je lepa glumica.

Rodbinu svog muža je upoznala na svadbi: 

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "drago mi je ja sam Jelisaveta" - ispričala je kroz osmeh glumica i dodala:

- Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica.

Jelisaveta je prošla kroz vrlo težak put do majčinstva: 

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - bila je iskrena glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet."

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - rekla je Jelisaveta.

BONUS VIDEO: