Vlada je pokrenuo postupak kako bi dobio starateljstvo nad ćerkicom koju su dobili pre sedam godina dok su bili u braku.

Foto: N. Skenderija

 

 

Vlada Avramov je svojevremeno igrao na poziciji golmana. Nastupao je za reprezentaciju Srbije, a svoju fudbalsku karijeru gradio je u klubovima širom sveta, uključujući i Italiju gde je igrao za Vičencu, Peskaru, Fiorentinu, Trevizo, Kaljari, Torino i Atlantu.

Slavica se sa Vladom upoznala 2013. godine, a njihov brak je obuhvatao romantične trenutke kao što su venčanje na tajnom mestu 2016. godine i rođenje njihove ćerkice Viktorije. Slavica je istakla da je taj period njenog života bio lep i da je bila zaljubljena, ali je naglasila da se zaljubljenost između nje i Vlade ugasila još za vreme braka.

Foto: Instagram printskrin

 

 


Letos je Slavica prijavila policiji Vladu zbog navodnog slanja pretećih poruka, optužujući ga za psihičko nasilje. Tužilac je okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici, nakon čega je Vladi određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.

Slavica je isticala da je Vlada dobar otac njihovoj ćerkici i da su zbog nje održavali dobre odnose, čak snimajući zajedno sadržaj za društvene mreže. S druge strane, iz Vladinog advokatskog tima stiglo je saopštenje koje demantuje navode o pretnjama i ucenama, ističući da nikakav krivični postupak protiv Avramova nije pokrenut. Takođe, ističe se da Avramov trenutno boravi u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener.

Foto: Aleksandar Đorović/ Instagram printskrin/cukterasslavica/

 

 


Ovaj sudski proces i javne optužbe dodatno su stavile u fokus javnosti privatni život Slavice Ćukteraš i Vladimira Avramova, dok se očekuje ishod sudskog postupka i dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: