Slađana je iza sebe ostavila bogatu karijeru, prepunu hitova, a među njenim fanovima, jedna od omiljenih je i ona koju je otpevala sa Dadom Topićem, "Princeza".

Dado Topić se posle vesti o smrti prijateljice oglasio za medije.

- Imao sam informaciju da Slađana nije dobro. Bio sam u Beogradu, pokušavao sam da je dobijem, ali su mi rekli da zdravstveno stanje nije najbolje. Jako sam se potresao, bila je dobar drug i prijatelj. Nikada nije govorila o svojoj bolesti i koliko je zdravstveno loše - rekao je Dado i priznao da su planirali nastavak saradnje.

Foto: V. Danilov

 

- Početkom godine planirali smo zajednički nastup gde bismo ponovo zajedno otpevali Princezu, ali eto ona se razbolela i nismo uspeli da realizujemo. Ona je nekada slovila za devojku koja je bila avangarda sama sebi i drugima. Svirala je violinu, gitaru, poznavala je muzičke trendove i mnogi su hteli da se druže i rade sa njom, ipak ona je mene izabrala, volelo sam da sarađujem sa njom, bila je draga i dobra za saradnju. Bilo je lepo biti sa njom u duetu – rekao je on i dodao:

- Slađana se borila za različitosti, pisala knjigu o ženskim pravima. Imao sam sreću da mi bude prijateljica. Držala je puno do svog statusa i imidža, izgradila je jednu ikonu koja i danas stoji čvrsto – ispričao je Topić i otkrio kako će pamtiti Slađanu.

Foto: V. Danilov

 

- Pamtiću je po tome što je bila žena koja je uvek sve znala šta će i kako, sve čisto, jasno i lako se pamtilo. Sama sebi je bila dostojna i znala je šta hoće. Bila je dobra devojka!

(Blic)

BONUS VIDEO: