Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelić izaziva pažnju već danima unazad, a nakon što je biznismen vratio svoj profil na mrežama – otkriveno je mnogo toga o porodičnim odnosima.

Naime, Toni je u jednom periodu ugasio sve mreže, ali je Instagram vratio i javnost je odmah ostala šokirana.

On je otpratio svoju bivšu suprugu sa mreža, međutim sada je novi potez i to njihovog sina Marka, ostavio u čudu mnoge.

Foto: ATA images

 

 

Toni na Instagramu prati svoju decu još uvek, ali ga sin Marko ne prati što dovodi u sumnju njihov odnos posle Draganinog saopštenja za javnost o razvodu, piše Telegraf.

Kako se spekuliše uveliko na mrežama, Marko je ovim potezom dao javnu podršku svojoj majci.

Foto: Instagram printskrin/markobjlc

 

 

Ono što posebno zbunjuje u odnosu oca i sina je i to što su se zajedno pojavili na koncertu Dragane Mirković u beogradskoj Areni, koji je održala u februaru, pa su čak i pozirali zajedno zagrljeni.

Podsetimo, Dragana Mirković se juče oglasila i otkrila zbog čega je došlo do kraha ljubavi između nje i Tonija.

Foto: ATA images

 

 

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote - priznala je Dragana, a potom dodala:

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: