Ana Mihajlovski na svom Instagram profilu iznosi mišljenje na različite teme, bavi se društvenim pitanjima, a ovoga puta u fokusu joj se našao razvod Harisa i Meline DŽinović.

– Svi mediji pišu o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak.

Niko u tome ne piše šta je ta žena dala tom braku, deci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla, i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera.

Foto: ATA images

 

 

Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio.

Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode sa mesta koje više, za nju, ne čini ništa dobro.

Iz svih tih tekstova izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa DVDADESET GODINA, ali se zato izbor muškarca da se sa svojih 50 godina oženi devojkom od 20 ne dovodi u pitanje. NJegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije.

Foto: Petar Milošević

 

 

Nema veze ni što je ostavila mladost porodici i sve one godine koje bi trebalo da služe za pronalazak sebe. Nema veze što joj je neko sa 20 objasnio da je vreme za udaju i porodicu. Važno je samo kako je iz tog braka otišla 22 godine kasnije.

Kakva drskost! Odakle joj pravo da se promeni od svoje 20. godine i da poželi da vodi svoj život onako kako DANAS misli da je dobro za nju. Danas kada njena deca dolaze u godine u kojima će studirati i otkrivati sebe, svoja interesovanja, svet. U one godine u kojima je njihova majka dobila njih. Kako se drznula samo da tada ode i potraži SEBE.

Ovo društvo nema trunku poštovanja prema ženskom biću i onda nam je nejasno odakle toliko femicida.

(Hello)

BONUS VIDEO: