Cela Srbija i region, mnoge brojne ličnosti su se digle u potragu za malom Dankom Ilić koja je nestala 6. masta. Danas je predsednik Srbije saopštio da je potraga tragično završena i da sz počinioci uhvaćen i da su priznali krivicu. Brojne ličnosti su se oprostile od male Danke, a posebnu pažnju je privukla objava pevača Slobe Radanovića. On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se nalazi mala Danka, a iza nje je lik Isusa Hrista. Potom se potresnim rečima oprostio od devojčice i ostavio poseban simbol: 

- Pomeni, Gospode, u carstvu svome Danku Ilić - stajalo je u okviru folkerove objave, u koju je dodao i simbol nevinosti - belu pticu.

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, međutim, do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren. Dok se traga za telom male Danke Ilić, cela zemlja prati razvoj događaja u nadi da će pravda biti zadovoljena.

BONUS VIDEO: