Haris DŽinović svojim izjavama o braku, razvodu, kao i bivšoj supruzi Melini DŽinović, razbesneo je javnost u Srbiji, ali i širom regiona, a komentari na njegov račun samo se nižu.

Foto: N. Fifić

 

 

Haris je u više navrata komentarisao njene postupke, ponašanje dok je bila u bračnoj zajednici, ali i njeno trošenje para, a njegovu izjavu o Melininoj kilažu mnogi smatraju neprimerenom i bespotrebnom.

- Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško - izjavio je pevač jednom prilikom, a nakon što je izjava preneta ponovo u jeku svih vesti o razvodu i razlozima istog, reakcije se samo nižu.

 

 

- Pa ima li barem jednog prijatelja da mu kaže da se ne bruka više, aman? - jedna je od reakcija na društvenoj mreži „Iks“.

- I on bez kose, pa šta? - napisao je drugi korisnik ove mreže.

 

 

- Ja mislim da je ona odlicno izgledala i sa 80kg, na tu visinu, bombonica - zaključak je mnogih.

- "Sad je pao najniže", "Ovo nije u redu što radi, ipak su bili dugo godina u braku", "Nema potrebe za ovakvim izjavama, sam sebe pokopava, on ju je birao" - samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, Haris i Melina iz braka imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a poznato je da je Melina mlađa od njega 30 godina.

BONUS VIDEO: