Jelena je na svom Instagram profilu rešila da otkrije detalje veze sa Zoranom Davidovićem Ćandom i albumom koji je posvetila njemu. Detalji se odnose na promociu albuma, ali i na tragičan kraj Ćandinog života. Pop zvezda je dugo patila, povukla sa scene, a onda mu je posvetila pesmu koju više nije pevala u svojoj karijeri:

 - Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživeo, kao nova žena ova, može ceo svet da osvoji! Ceo život biću tvoja trauma... Promocija albuma 1999. godine u hotelu i jedna od pesama koje nikada više nisam otpevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam ceo album povukla. 2001. sam izdala album "Ludača" i vratila se na scenu. Kakav je ovo tekst, kakva pesma... A možete da vidite i kako sam izgledala pre 25 godina... - napisala je Jelena na Instagram storiju. 

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

Jelena je nedavno bila gost u jednom podkastu u kom je pričala o svom braku sa Duškom Tošićem, vezom sa prvim izabranikom Bojanom Karićem, ali i velikoj ljubavi sa kojim je bila u vezi tokom devedesetih, Zoranom Davidovićem Ćandom. On je bio ubrojanmeđu kriminalce, ali nikada nije osuđivan. U ljubavi su uživali manje od godinu dana. 

- Priča u vezi Ćande, odnosno Zorana, je mnogo naduvana. Zoran je iz Rakovice, sa Miljakovca, a pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Zoran je bio mangup, nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru. Nije bio ni priveden. Godinama slušam priče da su u to vreme postojale sage 'Arkan i Ceca' i 'Karleuša i Ćanda'. Arkan je bio Arkan, a Ćanda je bio ništa! Bio je klinac sa 27 godina kada je poginuo. Nije imao nikakvu kriminalnu karijeru. Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili - ispričala je Karleuša koja je otrkila i da je ona trebalo da bude u kolima:

- Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htela sam i ja da idem sa njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I sam Zoran mi je rekao: 'Ne!'. Nije me ni poveo". ispričala je ona nedavno za Informer.

BONUS VIDEO: