Kada je reč o veseljima često možemo čuti razne priče od pevača, a ova je bila posebno interesantna. LJuba je ispričao kako je to sve izgledalo:

- Oni (Romi) su tako u stanju da odjednom naprave problem ni oko čega. Nastane problem bez problema i onda se brzo pomire. Veliki su kavaljeri i nikada ne diraju i ne maltretiraju muziku - rekao je pevač, pa nastavio u emisiji "Divan šou" kod Ivana Gajića :

Foto: V. Danilov

 

- Ja jednoj romskoj svadbi ja pevam i vidim odjednom - mladoženja uze flaše pivske da lupa o sto. Šta mu je rekoh, ovaj je poludeo. Tu je bila jedna Vida Jovanović koja je znala romski, a neko na mikrofon stalno viče... A šuro malen. Ja pitam Vidu šta priča ovaj čovek, ona kaže ne smem da ti kažem. Onda mi je ipak prevela. To što su govorili na mikrofon znači: Mlada nije nevina! Nastade ozbiljan problem. Gotovo, kraj, pakujemo se svi u hotel, prekida se sve.

Posle sat vremena došlo je do totalnog preokreta:

- Ja u sobi kad čujem neki lupaju na vrata. Ajmo LJubo, ajmo, nastavljamo... Mlada je nevina. Eto tako to bude kod njih - ispričao je pevač, a ovaj preokret izazvao je smeh svih u studiju.

BONUS VIDEO: