Zdravlje Cece Ražnatović je dobro, povremeno ume da zabrine porodicu i fanove, na svu sreću, svaki dosadašnji problem rešen je bez velikih komplikacija.

Pevačica je svojevremeno progovorila o situaciji s kojom se nosi, a zbog koje je morala da obavi čak i estetski zahvat. Naime, bol u kičmi bio je nesnosan, a sve zbog veličine grudi koje je morala da koriguje.

Budući da razlika nije bila prevelika, kada je pre izvesnog vremena Ceca otputovala u Tursku, mediji su poverovali da je pristala na još jednu korekciju, a sve zbog toga što ne može da umanji bolove. Povod njenog tadašnjeg odlaska u Istanbul, međutim, bio je potpuno drugačiji.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je uklanjala višak sa stomaka, a snimke odlaska u bolnicu i pripreme podelila je sa publikom.

Kada je rešila problem kičme i viška u stomaku koji joj je smetao, okrenula se zdravoj ishrani i treninzima koji su urodili plodom te izgleda kao kada je bila devojka.

Ceca je spremna da peva po snegu i kiši, najvećoj vrućini, ali i vrtoglavim potpeticama koje zasigurno nisu dobre za njenu kičmu niti stopala.

Foto: ATA images

 

 

Tokom poslednjeg gostovanja zbog nesnosnog bola morala je čak da zatraži stolicu da sedne, otkazivanje nastupa nije dolazilo u obzir.

- Valjda sam opteretila stopala, stalno sam na desetki, dvanaestici. Prvi put za 35 godina karijere zatražila sam stolicu na bini, jer taj bol u članku više nisam mogla da podnesem. Šta sve mi žene moramo da trpimo - kazala je folk zvezda koja je ranije umela i da se izuje na sceni, što publici nije smetalo.

(Story)

BONUS VIDEO: