Svetsko prvenstvo u seksu u Španiji prevremeno je završeno zbog prehlade i slabosti pojedinih učesnika, navodi se na stranici organizatora na društvenoj mreži "X".

Napominje se da se britanski učesnik Markus London povukao zbog povrede noge i pridružio se sudijskoj komisiji turnira.

Još jedan razlog za prevremeni završetak turnira bila je diskvalifikacija pojedinih učesnika zbog konzumiranja alkohola i marihuane tokom takmičenja, organizator šampionata i predsednik Švedske seks federacije Dragan Bratić.

Foto: Fejsbuk

 

 

Svetsko prvenstvo održano je u Malagi u Španiji i trebalo je da se završi 5. aprila, ali je završeno na osnovu rezultata glasanja 27. marta. Pobednik u muškoj konkurenciji bio je Italijan Kapitano Erik, a u ženskoj Šveđanin Nozi Lav.

Prema pravilniku šampionata, učesnici moraju da pokažu svoje veštine u šest disciplina odjednom: zavođenje, masaža, izdržljivost, izgled, umeće i kreativnost. Prema pravilima, svaki krug traje od 45 minuta do sat vremena, a partneri za nastupe se određuju nasumično.

Prošlog juna, Švedska je bila domaćin Evropskog prvenstva u seksu, koje je prevremeno okončano zbog loše organizacije. Među razlozima za otkazivanje takmičenja, jedan od učesnika je naveo probleme sa prenosom i izostanak sudija, kao i odbijanje plaćanja i napad Bratića.

(RIA Novosti)

BONUS VIDEO: