Saša Joksimović, srpski glumac i voditelj, napustio je seriju "Igra sudbine", a brojni fanovi su se pitali šta se desilo i zašto ga više ne gledamo.

- Mnogi fanovi se pitaju i ljudi generalno gde sam u "Igri sudbine" i zašto me nema. Ne dao Bog da progovorim zašto me nema. Ali ti znaš, i znam ja, ti znaš da znam ja. Prosto me nema, vidimo se - poručio je Saša.

Foto: ATA images

 

Nedavno je pravu buru izazvao glumac Darko Tomović koji je takođe napustio pomenutu seriju nakon tri godine.

Darko se oglasio na svom Instagramu gde je saopštio pratiocima da više neće biti deo ekipe pomenute serije, a tom prilikom je otkrio i svoje razloge.

Foto: ATA images

 

- Najteži posao u karijeri iz više razloga uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. NJima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost 'vrha piramide', sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.