- Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. NJene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. LJubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek - rekao je Ognjen.

 

 

Bojana je iza sebe ostavila dve prelepe devojčice, a na njenom Instagram profilu se može videti srećan život, putovanja i provodi sa najvoljenijima. Na nekoliko fotografija se može videti i Bojanina pokojna majka, Vojka, koja je očigledno po komentarima bila omiljen lik u njihovom društvu.

 

 

Bojana je znala da objavi tada majčine fotografije kako iz mladosti, tako i sa putovanja na kom su bile 2017. godine. Očigledno da je Bojana bila mnogo vezana za porodicu, jer je svakodnevno objavljivala detalja iz života i vreme koje je provodila sa njima.