- Не постоји начин да је било ко заборави. Њене очи, осмех, заносна лепота… Брига задруге, несебичност, била си једна јединствена непоновљива. Најбољи ортак, шмекер, верна најближима, омиљена колегама. Знаш и сама колико људи нас је звало и причало о теби, Бојана, видиш да није случајно, да ти данас дамо мало љубави. Љубав је оно сто остаје од зена каква си ти. Ти си обожавала музику, а још висе да играш, била си добра денсерка. Научила си нас много тога, данас нас учиш да победимо страх. Ми се више не бојимо ничега и спремни смо за све сто следи јер си нас ујединила у љубави. Бојана, Боко, Бокси, сви смо имали омиљени надимак, многи су те звали љубави, секо, тетка, мама и увек це те звати мама ти то знаш. Оставила си иза себе наследнике, нека те Бог загрли за нас, а ми ћемо драга наша да те волимо заувек - рекао је Огњен.

 

 

Бојана је иза себе оставила две прелепе девојчице, а на њеном Инстаграм профилу се може видети срећан живот, путовања и проводи са највољенијима. На неколико фотографија се може видети и Бојанина покојна мајка, Војка, која је очигледно по коментарима била омиљен лик у њиховом друштву.

 

 

Бојана је знала да објави тада мајчине фотографије како из младости, тако и са путовања на ком су биле 2017. године. Очигледно да је Бојана била много везана за породицу, јер је свакодневно објављивала детаља из живота и време које је проводила са њима.