Tiktoker DŽair pitao je starije ljude zbog čega najviše žale u životu. Jedna 79-godišnja žena govorila je o stvarima koje je smatrala važnim kada je bila mlađa i rekla da novac olakšava život, ali ne garantuje sreću.

Slično razmišlja i drugi ispitanik, koji je rekao da materijalne stvari i više novca nego što je zaista potrebno nisu toliko važni.

- Kada smo mlađi, mislim da želimo da zaradimo mnogo novca i steknemo mnogo materijalnih stvari, da imamo veliku kuću, odličan auto i sve to. Sada shvatam da to nije ono što je važno u životu. U životu, važni su odnosi, ljubav i sposobnost da znate šta je zaista obilje - kaže on.

S njim su se od reči do reči složili stariji bračni par i muškarac od 78 godina, rekavši da „materijalne stvari nisu toliko važne”.

- Živimo na brodu i skoro sve smo prodali. Mislili smo da će nam nedostajati, da ćemo se kajati, ali ne - rekla je starica, a njen suprug je dodao: - Proveli smo mladost pokušavajući da kupimo veće kuće, lepe automobile i slične stvari. Mnogo toga je sada besmisleno.

Na pitanje šta im je važno, rekli su veza, zdravlje i prijatelji.

@yairbrachiyahu 65 Year Old Shares What’s Most Important In Life #interview #lifelessons #lifeadvice #longervideos ♬ original sound - Yair

Jedamn 78-godišnjak je rekao tiktokeru da će naslednicima reći da je želja za posedovanjem materijalnih stvari i takmičenjem gubljenje vremena.

- To je beskorisno i veoma negativno - kaže on. Za njega su najvažnije stvari koje su prethodni naveli.

@yairbrachiyahu 46 Years Married Couple Share What’s Really Important In Life… #interview #lifelessons #lifeadvice #longervideos ♬ original sound - Yair

Muškarac od 93 godine žali što je izgubio prijatelje koje je stekao tokom života, kao i suprugu.

- Idem svuda, radim neke stvari i onda nemam s kim da pričam o tome“, kaže on.

Mlađa ekipa koja je gledala ove video snimke istakla je da su saveti starijih zaista mudri.

BONUS VIDEO: