NJihovi životi su zapravo bili toliko isprepleteni da su se nadale da će se jednog dana zaljubiti u identičnu braću blizance i udati se za njih.

DŽeremi i DŽoš Saliers su takođe identični blizanci koji su imali istu ideju da se venčaju sa identičnim sestrama bliznakinjama.

Dakle, kada su se dva seta braće i sestara srela 2017. na festivalu blizanaca u Ohaju, svi su odlučili da bi ovo mogao da bude njihov savršeni dejt, a posle godinu dana su se venčali.

I kao da to nije bilo dovoljno, dva para - koji sada žive u kući koju dele, ponovo su posetili festival blizanaca, ali ovog puta sa svojim sinovima, rođenima u razmaku od oko pet meseci.

- Upoznali smo se na festivalu i venčali se na festivalu, i tamo smo stekli mnogo prijatelja - rekla je Brajna i dodala: - Bilo nam je važno da naša neverovatna porodica blizanaca na festivalu upozna dečake.

A kad su stigle bebe ljudi su bili u šoku. Britanin i DŽošov sin DŽet rođen je krajem 2020, a Brijanin i DŽeremijev sin DŽeks je rođen sledećeg proleća.

Dečaci su rođaci, ali pošto su im roditelji blizanci koji su venčali blizance, njihova genetika je slična genetici braće i sestara, rekla je Brajana. Neobičan brak Saliersovih poznat je kao kvartarni brak, a njihovi sinovi su poznati kao kvartarni blizanci. S obzirom na to ko su, logično je da bi pronašli klasifikaciju blizanaca za svoje sinove, koji liče i često se slično oblače.

Priznaju da njihov način života ne bi bio za svakoga, ali su u potpunosti prihvatili status braće i sestara i kažu da nikada nisu znali ništa drugo.

- To je prilično jedinstvena situacija, ali nama izgleda zaista prirodno - rekla je Brajana, napominjući da su takve veze toliko retke da je teško pronaći statistiku o sličnim brakovima širom sveta.

Sestre su zatrudnele u istom periodu, ali su obe imale pobačaj i to su opisale kao najtužnije iskustvo. Ipak obe su ponovo zatrudnele u razmaku od 5 meseci, a svoje dogodovštine dele na svom Instagamu.

Oba para su rekla da bi u budućnosti mogla imati još dece, ali im se ne žuri.

BONUS VIDEO: