Optičke iluzije su fascinantne budući da način na koji naš mozak percipira slike, može da bude sasvim različit od doživljaja drugih ljudi.

To se događa kada se ono što gledamo poigrava s našim vidom.

Zapanjujuća optička iluzija i test ličnost tvrdi da identifikuje vaš najveći strah, jednostavno na osnovu onoga što prvo vidite na slici.

Foto: TikTok printskrin

 

Test, koji je podelio Times Now, takođe je naširoko kružio društvenim mrežama, a korisnici su prosudili da je vrlo tačan.

Na prvi pogled, iluzija je samo crno-beli crtež, ali postoje dve potencijalne stvari koje biste prvo mogli da vidite na slici, piše Dejli mejl.

Glodar: Ako ste prvo ugledali glodara, u gornjoj polovini slike, to znači da se bojite da se oslonite na druge. Volite da budete nezavisni pa bi ismevanje i ponižavanje bili vaša najgora noćna mora. Ako prvo primetite glodara, to znači da težite da budete samopouzdani i da se bojite da se suočite sa sažaljenjem ili ruganjem, jer bi vam oni u velikoj meri srušili samopouzdanje. Morate da imate potpunu kontrolu nad svojim životom i ne želite da dopustite bilo kakvim spoljnim uticajima da utiču na ono što odaberete da radite. To takođe znači da ste odgovorna osoba i da je jedna od stvari koju najviše mrzite da tražite pomoć drugih.

Profil muškarca sa strane: Ako prvo vidite bočni profil, to znači da imate dubok strah od izolacije i samoće. Za razliku od ljudi koji su prvi videli životinju, vama je bitno da budete sa drugima jer vam je potrebna ljudska interakcija. Sposobni ste da budete nezavisni, međutim, vaš sistem podrške vrlo vam je važan pa se bojite da će ga povući. Imati nekoga na koga se možete osloniti od najveće je važnosti pa je to što ste potpuno sami vaša najveća briga.

BONUS VIDEO: