Pop zvezda Severina danas slavi 52. rođendan. Svoju karijeru započela je sad već davne 1990. godine, a od tad je izbacila niz hitova i više od 10 albuma. Pevačica je najavila da će večeras imati proslavu svog dana, a otkrila je i da je bolesna.

Seve je u petak bila na proslavi rođendana Karle Kaić, a objavila je selfi i otkrila da ima bakteriju streptokoku. 'Streptokoka i ja', napisala je pa dodala:

- Sinoć smo slavili rođendan naše drage prijateljice i najzgodnije modne ikone. Bilo je kratko jer sam streptokoka, ali smo uživali kao što ćemo i sutra - napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kako je saznao Stori, Severina boluje već nekoliko dana, a zbog streptokoka je protekle nedelje otkazala neke od dogovorenih nastupa. Izgleda da se pevačica sada dosta bolje oseća, kada se pojavila na prijateljičinom slavlju i najavila svoje.

Prve su 2017. godine pozivale građane da se uključe u kampanju spašavanja Agrokora, čiji je vlasnik bio otac njihove prijateljice Ive Todorić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Hej lepotice, moje prijateljice...kako je dobro imati dobre, lepe, pametne i uspešne prijateljice, žene i majke, vile i kraljice.I jedini osećaj koji ostaje nakon naših druženja je sreća. Neprocenjivo - napisala je Severina ranije uz fotku na kojoj pozira s prijateljicama, među kojima s Kaić i Ivom Radić.

Karla je stilista, a ranije je bila vlasnica jedne modne trgovine u centru Zagreba. Kuma modne oaze bila je Iva Balent, ali ta firma više ne radi.

BONUS VIDEO: