Regionalna pevačica Indira Radić je pričala o želji da snimi duet sa pevačem Dinom Merlinm, ali i o bendu koji je u istom sastavu: 

- Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kada negde otputujemo. Kod nas se ništa nije promenilo u odnosu na ranije turneje. Deset godina imam isti tim - rekla je ona na početku, pa  obelodanila u kom su periodu ona i Merlin trebali da snime duet:

 

- U neko vreme dvehiljaditih imala sam jednu pesmu koja je bila tipična za Dina Merlina i mene. Saradnici moji i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili - kazala je ona.

Kada je Indira snimila pesmu "Lopov", Dino je dao svoje mišljenje: 

- Poslali smo Merlinu pesmu i on je odslušao i rekao: "Eh, što me nisi pozvala kada si snimala pesmu 'Lopov'", ali ko može da zna šta će biti hit... Nisam posle ni sa kim ni snimila tu pesmu, zaboravila sam i koja je. Rale i Marina su uradili tu pesmu, odlična je, a zašto Dino to tada nije osetio ne znam - otkrila nam je pevačica, pa se dotakla pokojne autorke mnogih hitova, Marine Tucaković.

- Velika je autorska kriza, teško je napraviti pesmu pevačima koji su dugo na estradi. Marine nema, osećala je pevače, sada je jako teško stati iza toga, a ja dok ne budem sigurna da je to to, neću izdati ništa - istakla je Indira, a više detalja pronaći ćete u videu iznad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

(Blic)

BONUS VIDEO: