Čuveni glumac Mihailo Miša Janketić imao je brak za primer sa Svjetlanom Knežević, svojom koleginicom, a njih dvoje bili su ideal ljubavi i porodice. Par se venčao 1972. godine, a trajao je do smrti glumca u maju 2019. godine.

Foto: N. Fifić

 

NJih dvoje su tokom braka dobili četvoro dece. Dok su Marko i Milica uspešni glumci, Iva se bavi baletom, što je ljubav koju je usvojila od majke, a najstariji njihov sin Radomir živi daleko od sveta umetnosti.

On ima 48 godina i, kako piše na njegovim društvenim mrežama, živi u Tomaševu, u Crnoj Gori, odakle redovno kači fotografije. Radomir je u poslednje vreme aktivan na društvenim mrežama, a na njegovom Fejsbuku navodi se da je autor digitalnog sadržaja. 

 

 

Radomir je zaljubljenik u motore, automobile, a jednom prilikom je baš zbog toga uplašio Srbiju. On je pre nekoliko godina doživeo saobraćajnu nesreću o kojoj su pisali mediji, a neobično je što je on na svom Instagramu ranijih godina delio fotografije smrskanih automobila, gde je sebe nazvao čak i "gospodarem saobraćajnih nesreća".

- Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam posle prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu imao si sreće u nesreći po stoti put, ja bih za početak bar jednu sreću u sreći  -  napisao je tada Radomir.

On je u lepim odnosima sa svojom porodicom, a nedavno je objavio porodičnu sliku iz vremena kada su svi bili na okupu, dok je povod bio rođendan njegovog oca 24. maja.

 

 

Miša je, inače, uvek s ponosom pričao o njemu, kao i o ostaloj deci:

- Od nas šestoro u kući jedino najstariji sin nije glumac, niti je to ikada želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje, on je policajac - rekao je jednom Miša.

NJegova majka Svjetlana, koja provodi leto na crnogorskom primorju, nedavno je objavila fotografiju sa Radomirom, uz reč koja dovoljno govori: "Majkin".