- Za dobrog trenera najbitnije je poverenje. Ne vidim kako igrači mogu da veruju Rajanu nakon onoga što je učinio rođenom bratu. Spavao mu je sa ženom osam godina - rekao je Deni Vilson, otac Rajana Gigsa (50), legende Mančester Junajteda i bivšeg selektora Velsa čiju sjajnu karijeru su zasenili brojni skandali. 

Cela porodica praktično ga se odrekla, 2017. godine rastao se sa suprugom Stejsi Kuk sa kojom je dobio sina Zaka (16) i ćerku Libi (19), no Gigsa to nije omelo da nastavi sa svojim starim životom. Zavodio je mlađe devojke i na kraju upoznao svoju novu ljubav.

Bivši igrač Junajteda je od 2021. godine u vezi s 36-godišnjom Zarom Čarls sa kojom će uskoro dobiti dete. Majka njegovog trećeg deteta radi kao model za donje rublje.

Foto: Profimedia

 

- Rajan je bio nervozan oko toga što će njegova deca misliti, ali upoznali su Zaru tokom poslednjih nekoliko godina i stvarno im se sviđa. Oni su srećni jer znaju da je on srećan. Ali šalili su se da bi se mogao boriti sa ranim jutrima i nedostatkom sna - rekao je izvor za britanski San.

Koliko god pokušavao da se posveti novoj porodici, Gigs nikada sa sebe neće skinuti etiketu prevaranta i izdajnika. Pre 13 godina je izašlo na videlo kako je osam godina spavao sa bratovljevom tadašnjom suprugom Natašom. Brat Rodri ga se odrekao zbog toga.

Nataša je Rajana upoznala u 2003. godine u jednom noćnom klubu u Mančesteru. Spavala je sa njim dok je njegova trudna supruga Stejsi bila kod kuće. Posle dva meseca stupila je u vezu sa njegovim bratom Rodrijem za kojeg se kasnije udala. Kasnije je priznala da je pobacila dete, koje je bilo Rajanovo, tokom osmogodišnje veze.

Foto: Profimedia

 

Celo ostrvo bilo je šokirano nakon što je otkrivena ta vest jer su svi mislili da je Rajan "dobrica".  U očima javnosti bio je porodični čovek, ali na kraju je ispalo drugačije. Nataša je odmah raskinula sa selektorom Velsa, a kao opravdanje za svoje nestašluke, rekla je da je Gigs manipulisao njome i kontrolisao je. No nije baš pomoglo i ubrzo je raskinula i sa njegovim bratom.

Otac ga se odrekao

Afera je unela raskol u porodicu i šokirala je Gigsovog oca Denija Vilsona. On je bio pogođen postupkom svog sina Rajana te je done ekstremnu odluku. Odrekao ga se i on za njega više ne postoji. 

 - Znate, on (Rajan) je uvek sebe stavljao na prvo mesto i bilo mu je najvažnije da je u centru pažnje. Potpuno je uništio život svoga brata! Za mene je on samo bivši fudbaler i ništa više od toga. Svaki put kad se pojavi na televiziji, menjam program. Ne mogu da ga vidim. Trebalo bi da budem najponosniji otac na svetu, a stidim se što mi je sin - rekao je Deni Vilson za engleske medije.

I nije to bio jedini skandal proslavljenog fudbalera. Imao je brojne ljubavnice i devojke, a pre tri godine je uhapšen zbog optužbi da je zlostavljao bivšu devojku Kejt Grevil. Tvrdila je da ju je kontrolisao i zlostavljao tokom veze, što je on sve demantovao. Na kraju je prošle godine oslobođen optužbi jer nije bilo dovoljno dokaza.  Sada se skrasio sa novom devojkom sa kojom gradi novu porodicu. 

Gigs je proveo u Junajtedu 23 godine i odigrao 905 utakmica u kojima je postigao 158 golova i 174 puta asistirao. Osvojio je 13 Premijer liga, dve Lige šampiona, četiri FA kupa i četiri Liga kupa, a u penziju je otišao 2014. Bio je pomoćnik u Junajtedu i velški selektor od 2018. do 2022. Što se tiče fudbala, veliki uzor, što se nipošto ne može reći i za privatni život.

BONUS VIDEO: