Adrijana Lima u protekle dve godine suočavala se s lavinom negativnih kometara na račun svog izgleda

 Naime, Lima se nakon porođaja znatno ugojila, a ono što su mnogi primetili, jeste da je bila otečena od posledica botoksa.

Čini se da joj ljudi nisu oprostili višak kilograma što je i sama priznala. Međutim, to je ne sprečava da uživa u ljubavi i stvarima koje je čine srećnom.

Foto: Profimedia

 

Što se njenog ljubavnog života tiče, najviše se pričalo o njenoj ljubavi sa čuvenim srpskim košarkašem, Markom Jarićem. Tri godine nakon što su otišli na prvi sastanak, rešili su da stanu na ludi kamen, 2009. godine.

Kruna njihove velike ljubavi jesu ćerke Valentina i Siena. Međutim, par je 2014. godine rešio da stavi tačku na brak, dok je razvod ozvaničen 2016. Nakon razvoda, dugo se spekulisalo o njihovom pomirenju, budući da su nekoliko puta uhvaćeni zajedno u javnosti. Međutim, ispostavilo se da su ostali u dobrim odnosima zbog dece.

Foto: Profimedia

 

Zanimljivo je da je Adrijana svoju nevinost čuvala do braka, te joj je Marko Jarić bio prvi muškarac s kojim je spavala.

- Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele! - rekla je manekenka 2006. u jednom intervjuu.

Foto: D. Žarković

 

Adrijana nije imala mnogo emotivnih partnera u svom životu, a nakon poznatog Srbina, bila je u vezi sa turskim piscem Metinom Harom. Par je bio u vezi godinu dana, a raskid se dogodio 2019. Još dok su bili u vezi, šuškalo se da Metin ne voli žene, odnosno da je homoseksualac, te da je njihova veza bila deo marketinškog trika.

(Stil Kurir)

BONUS VIDEO: