Iva je, naime, Slavka tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina.

Foto: ATA images

 

Iva Šiđanin je 2020. godine po izlasku iz suda nakon jednog ročišta navela da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima".

Iako se pre ovoga na temu razvoda i odnosa sa Slavkom nije oglašavala u medijima, ona je tad obrazložila na šta je mislila.

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je Iva tom prilikom za "Kurir".

Foto: Jutjub printskrin/Rambo Amadeus

 

Iva i Slavko su se, podsetimo, razveli 2018. godine, nakon šest godina braka.

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko svojevremeno.