Predstavnica Srbije Teya Dora plasirala se u veliko finale Evrovizije s pesmom "Ramonda", a sada se oglasila nakon njenog velikog uspeha.

- Utisci nakon prolaska u finale su strava! Preponosni smo, nadam se da je cela Srbija ponosna. Sada se nastavljaju probe i jedva čekamo finale. Jako mi prija podrška naravno i osećamo svi ovde podršku i energiju. Poruke koje su mi stigle sam pročitala i stvarno su prepune podrške i prelepe su. Jako mi to znači i jako mi daje motivaciju da budem najbolja i da dam sve od sebe. Tako da, samo pozitivna energija jer je to da ne kažem možda i najbitnija stvar. Samo se nadam da će biti još jača emocija sada u finalu, zapravo sigurno sam da će biti. Ali što se tiče ostalih stvari, mislim da nećemo ništa sad posebno menjati, rekla je naša predstavnica.

Foto: ATA images

 

 

- U slučaju da pobedim... pa ne znam, neću da razmišljam sada o tome kako ću proslaviti. Mi ćemo svakako da proslavimo, šta god da se desi. Ali eto, to je tako spontano bilo i na PZE-u kada smo pobedili, nismo imali nikakav plan i bilo nam je stvarno najlepše.

Podsetimo, u finale "Evrovizije 2024" iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju" se održava večeras u Malmeu, predstaviće se 16 kompozicija, a finale će se održati u subotu, 11. maja.

(Kurir)

BONUS VIDEO: