Nije bilo najave i niko nije očekivao da bi ovako nešto moglo da se desi.

Italijanka godinama važi za jednu od najlepših teniserki, a zbog objava na društvenoj mreži Instagram gde ima blizu 730.000 pratilaca, nazivaju je najprovokativnijom.

Vest o njenom završetku karijere objavljena je na sajtu Međunarodne agencije za integritet tenisa (ITIA), nakon čega je italijanski list "Korijere dela Sera" napisao da WTA nije obaveštena o Kamilionoj odluci.

Iz WTA su pokušali da je kontaktiraju, ali nisu uspeli i u ovom trenutku niko ne zna gde je, prenosi Kurir sport.

Foto: Profimedia

 

Pretpostavlja se da je napustila Italiju zbog problema sa sudom zbog optužbi za lažne kovid sertifikate.

Poslednju objavu na Instagramu imala je 18. marta kada je boravila u Majamiju. Pet dana kasnije odigrala je poslednji meč, a bilo je to na mastersu u ovom gradu u Floridi. Poražena je od Ige Švjontek i nakon toga više nije igrala.

Najbolji uspeh ostvarila je 2018. godine kada je bila na 26. poziciji WTA liste.

Podsetimo, italijanska teniserka nedavno je napravila veliko iznenađenje na startu Mastersa u Indijan Velsu, pošto je u prvom kolu savladala 27. teniserku sveta Keti Bulter sa 6:3, 6:2.

Ona je u zrelim igračkim godinama skrenula je pažnju javnosti na sebe, ali ne sjajnim rezultatima na terenu, već provokativnim objavama na društvenim mrežama. 

 

 

 

 

Iako je prikazala sjajnu partiju i ostvarila veliki trijumf, našla se ponovo u centru pažnje zbog svog atraktivnog izgleda. U kratkoj haljinici mamila je uzdahe muškog dela publike.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO: