Popularna pevačica se pre tri godine razvela od Dušana Jovančevića. To nije saopštila javnosti. Za vreme korone proživela je veliku tegobu kada se borila za starateljstvo nad sinovima i kada ih je Dušan odveo za Australiju bez njenog znanja. Tanja je u vezi sa jedanaest godina mlađim Muhamedom, Mukijem Bešićem koga su njeni sinovi prihvatili.

Tanja je istakla da sinovi vole Mukija i da im je pravi uzor: 

- Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila - kazala je Tanja Savić i dodala:

-Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život - rekla je pevačica za "Blic".

Takođe je otkrila kada će biti svadba i da li želi da se opet ostvari kao majka:

- Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i venčanje. Samo da zdravlje posluži. Volela bih devojčicu jednu, to bih baš volela, baš - istakla je Tanja, koja nam je dala intervju na rođendanu "Paparaco lova", koji je proslavio 14 godina postojanja emisije i gde su se okupili članovi ekipe i brojne javne ličnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muki Besic (@thelifeofmuki)

Pevačica je istakla de trenutno žive, ali i da je Arena spremna da se zakaže za koncert: 

- Za sad smo u stanu. Kad budem imala svoju kuću, dvorište... Malo je smešno, ali ja stvarno nemam kuću. To mi je najteže. Arena će biti, znam i datum, ali se ne najavljuje još - istakla je pevačica.

BONUS VIDEO: