Razgovor između crnogorskog policajca i stranog državljanina koji se na ulicama Crne Gore vozio motociklom postala je pravi hit na internetu, onda kada ga je policajac zaustavio i napisao adekvatnu kaznu za preticanje preko pune linije. Iako je službenik Saobraćajne policije uradio svoj zadatak kako dolikuje, te u tom smislu nije bilo ničega neobičnog, video koji se našao na Instagram stranci "rtnk.me" ipak je uspeo da nasmeje veliki broj ljudi širom regiona - zbog činjenice da vozač motora nije znao crnogorski jezik, kojim je policajac morao da objasni prekršaj.

Kako se može čuti i videti na snimku, nakon što ga je zaustavio, policajac je strancu rekao "dobar dan" i "kako ste gospodine". Stranac se tada potrudio da mu odgovori na crnogorskom te rekao:

"Dobar dan, dobro. A vi?"

Međutim, nakon što je policajac počeo da mu objašnjava zašto je zaustavljen, stranac je na engleskom rekao da ipak ne razume o čemu se radi.

Tada je službenik, shvativši da se radi o strancu, na svoj način, rukama i nekim jezikom nalik engleskom uspeo da mu objasni povredu saobraćajnih pravila i time izazove simpatije na društvenim mrežama.

 

 

Kako piše pomenuta Instagram stranica, ovaj događaj je prokomentarisao i vozač motora, kazavši da ga je, iako je dobio kaznu nasmejao mnoge.

"Pre svega da kažem da sam pogrešno preticao i da je policija bila u pravu. Međutim, pošto policajac ne govori engleski jezik, došlo je do smešne komunikacije. Bilo je to nešto nalik zviždanju, probao je sve kako bi mi objasnio grešku koju sam napravio", napisao je on na društvenoj mreži o situaciji u kojoj se našao na putu između Budoša i Bogetića u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: