Muškarac iz Britanije navodno je jednim udarcem ubio Rusa pedofila jer je napastvovao njegovu maloletnu ćerku na Tajlandu. Ovaj 34-godišnji Britanac je sa svojom ćerkom (15) prisustvovao zabavi u vili pored bazena, kada je Igor Jasiljev (36) navodno počeo da flertuje sa njom u Pataji u ranim satima 27. maja.

Rečeno je da je pijani Rus šapnuo tinejdžerki da želi da ima se** sa njom, što je razbesnelo njenog oca koji ga je udario u lice, a muškarac je pao od udarca.

Kapetan policije Parnsarn Krongsit iz policijske stanice grada Pataje rekao je da su policajci primili dojavu u 3:16 ujutro i otišli ​​na lice mesta sa lekarima gde su zatekli četiri muškarca i dve žene, uključujući Rusa u nesvesti koji je ležao na podu dok je krv bila oko njegove glave.

On je hitno prevezen u ogranak bolnice u Bangkoku u Pataji, ali je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Potpukovnik policije Navin Tiravit, načelnik policijske stanice grada Pataje, rekao je: "Pokrajinski sud Pataje izdao je nalog za hapšenje Britanca. Za njim se traga zbog napada na drugu osobu, jer je napad doveo do smrti". 

Otac, navodno iz Velsa, uhapšen je u ponedeljak popodne u svojoj kući u okrugu Satahip. Policiji je rekao: "Nisam mislio da će moj udarac dovesti do smrti čoveka. Žalim zbog svojih postupaka." NJegova supruga Tajlanđanka (28) rekla je da je takođe prisustvovala zabavi, ali je otišla ranije jer je morala da ide na posao. Oko 3 sata ujutro, ona je tvrdila da je primila poruku od svog muža koji joj je javio da dolazi kući.

"Vratila sam se u vilu i zatekla ga kako hoda ulicom, pa sam ga vratila unutra. Kada sam ga pitao šta se desilo, rekao mi je da je Rus, dok su pili, počeo da se**ualno uznemirava našu ćerku, iako je na zabavi bila i njegova supruga. Uznemiravanje je eskaliralo. To je naljutilo mog muža pa ga je jednom udario i nokautirao."

Policija je odredila pritvor Britancu i odveden je u policijsku stanicu u Pataji

(Daily Mail)

BONUS VIDEO: