Voditeljka Sanja Marinković govorila je o muško-ženskim odnosima, prijateljstvu, ljubavi, ali i svom razvodu.

- Trudiću se da me poverenje najmanje košta. Do sada kakve sam izbore pravila, uglavnom u tim odnosima muško-ženski, pa i žensko-ženskim negde poverenje najskuplje koštalo. Smatram da je najteže da se održi poštovanje. Teško je da se održi poštovanje i između mene i mog sina, jer roditelji hteli to da priznaju ili ne najteže podnose nepoštovanje sopstvene dece, a onda nepoštovanje od strane partnera.

- Kada je reč o toj meri ljubavi, bilo koliko da je žena ostvarena, da je uspešna, zrela i mudra, svaka od nas traži tog nekog koji će da je svojim stavom i zagrljajem ulije taj osećaj bezbrižnosti, da može da je sačuva, da je tu kad njoj treba i taj možda nestvaran osećaj da su svi problemi rešeni. Ti kad pored sebe imaš takvog partnera sve oko sebe možeš sa lakoćom da nosiš.

Foto: ATA images

 

 

- Ne trudim se da razbijem bilo kome iluziju o meni, jer svako ima pravo da kreira sliku o onom drugom, a možda sam vremenom shvatila da me baš briga šta drugi misle. Trudim se da budem nežnija prema sebi. Pa i ti muškarci baš me briga šta misle o meni, onaj pravi zna šta treba da misli i imaće hrabrosti da učini ono što drugi nisu smeli. Kakva sam u četiri zida će oni najsmeliji da otkriju.

- Ja mogu sve, ali bih volela da se pojavi taj muškarac pored koga neću umeti baš sve. Jesam sama, rastavljena, Strahinja živi sa mnom, imam karijeru koja je vrlo zahtevna, kada mi je teško ja kupim avionsku kartu za sreću, kad stvarnost nije najlepša ja pobegnem, uvek se nekako snađem, ali svako želi da ima pored nekoga ko će da joj ulije da ne mora sve sama i to je najlepši osećaj.

Foto: ATA images

 

 

- Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put i dok ja njemu nisam ulila saznanje šta znači razvod, dok mu nisam dala primere kako žive njegovi drugari čiji su roditelji razvedeni. On je meni jednog dana rekao "A mama, ovo je razvod" ja sam mu rekla "To je, vidiš da ništa ne fali", onda sam mu rekla istinu. Da sam slušala na vreme roditelje, ja bih se ranije razvela. Mnogo mi je značila podrška porodice. Verovala sam u ljubav za ceo život, sa tom idejom sam se venčala. Danas verujem da u svetu ima mnogo više velikih ljubavi nego velikih brakova. Mislim da je brak prevaziđena institucija. Ovaj brak koji postoji danas mi deluje kao biznis model, rekla je voditeljka.

(Blic)

BONUS VIDEO: