Mlada zvezda se predstavila pesmama " Verice Šerifović i "Nismo smeli" Jovane Nikolić i Marije Šerifović, zbog kojih je dobila niz komplimenata, izmeđuostalog da je zvezda rođena. Kada je ugledala talentovanu pevačicu, poreklom iz Bosne, Marija Šerifović odmah je prepoznala sa društvenih mreža, gde je Zonićka veoma aktivna.

- Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? - zanimalo je Maru, a takmičarka je odgovorila potvrdno.

- Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome! 

Za one koji nisu znali, Šejla je dobila nadimak bosanska Adel, a ujedno je i sestričina legendarnog Kemala Malovčića. 

- Mnogi su me pitali da li imam nekog od kog sam nasledila muzički talenat. Naravno, imam. Mnogi vole njegovu muziku, a neki baš i ne. Kemal Malovčić je moj ujak i mamin brat - otkrila je pevačica, koja će biti u timu Cece Ražnatović.

- Jeste li videli kako peva ona moja sestričina? Ona peva i na engleskom, sve peva, svira, ona je profesor - rekao je Kemal, a Šejla mu se javno zahvalila na ovim rečima: 

- Srećna sam što me daidža ponosno hvali. 

Pevač e pred finale oglasio i pozvao gledaoce da glasaju za Šejlu i istakao da zaslužuje pobedu:

- Moj daidža Kemal Malovčić mi je davno rekao "Prvo škola, pa onda karijera". Taj savet nikada neće otići u zaborav jer sam ga poslušala - priznala je Šejla neposredno pred finale. 

 Šejla je bila pevačica čuvenog sevdah benda Divanhana. Grupa je snimila duet i s našom Danicom Krstić još 2019. godine. Divanhana je na svom prvom albumu obradila i veliki hit "Kafu mi draga ispeci" Predraga Cuneta Gojkovića s popularnom turskom glumicom i pevačicom Suzan Kardeš.

Osim Kemala Šejlu je podržao i suprug Armin kome je posvetila pobedu. 

(Alo)

BONUS VIDEO: