Letovanje u Tunisu pruža idealnu kombinaciju prelepih plaža, kulturnih iskustava, sigurnosti i pristupačnosti, što ga čini savršenim izborom za porodični odmor. Sa raznovrsnim opcijama smeštaja, aktivnostima za decu i povoljnim cenama, Tunis nudi nezaboravno iskustvo za celu porodicu.

Putovanje sa agencijom Kontiki može učiniti Tunis povoljnom destinacijom zbog njihovih porodičnih paket aranžmana, popusta, širokog izbora smeštaja i organizovanih izleta. U ponudi se nalazi više od 50 hotela s 3, 4 i 5 zvezdica koji nude uslugu polupansiona ili sve uključeno, što znači da imate širok izbor za udoban boravak. Takođe, nude i različite opcije za trajanje odmora - 7, 10, 11 ili 14 punih dana na destinaciji, što vam omogućava da prilagodite putovanje prema svojim željama.

Jedan od benefita, ukoliko preko agencije KonTiki uplatite svoje putovanje za Tunis, jeste i da dete do 12 godina neće plaćati avio kartu ako putuje sa dve odrasle osobe. Ovaj benefit će mnoge porodice obradovati jer omogućava uštedu novca prilikom putovanja. 

Foto: Promo/KonTiki

 

 

KonTiki je objavio veliku porodičnu akciju za polazak 14. juna na 7 ili 14 punih dana na destinaciji koja će zadovoljiti sve članove vaše porodice. Hoteli koji su se izdvojili kao omiljeni među putnicima su sledeći:

    1. Club Tropicana 3* - Idealno mesto za porodični odmor uz bazene, animaciju za decu i udobne smeštajne jedinice. U ovom hotelu dve odrasle osobe i dete do 12 godina mogu boraviti po ceni od 1405 evra, 7 dana na bazi usluge sve uključeno. 

    2. Club Novostar Sol Azur 4* - Luksuzni smeštaj uz peščanu plažu, bogate sportske aktivnosti i vrhunsku uslugu za celu porodicu. Putnici koji se budu opredelile za ovaj hotel, za svoje letovanje treba da izdvoje 1439 evra za dve odrasle osobe i dete do 12 godina. 

Foto: Promo/KonTiki

 

 

    3. Mahdia Beach 4*- Očaravajući ambijent uz kristalno čisto more, izvrsnu kuhinju i brojne zabavne sadržaje za sve uzraste. Cena po osobi je 535 evra na bazi usluge sve uključeno. 

    4. Paradis Palace 4* - Hotel koji je u ekskluzivnoj ponudi agencije ima prostrani vrt, spa centar  i raznovrsne aktivnosti za aktivan odmor kako za odrasle tako i za decu, za polazak 14. juna košta 545 evra po osobi.

    5. Sousse Pearl Marriott 5* - Elegantna kombinacija tradicionalnog i modernog, uz prefinjenu kuhinju, privatnu plažu i besprekornu uslugu, po ceni od 684 evra po osobi. 

Tunis nudi i brojne izlete koje možete uključiti u svoj porodični odmor, kao što su obilasci istorijskih lokaliteta poput Kartage i El Jema, uživanje u kulturi i tradiciji na medinskim pijacama, kao i avanturističke aktivnosti poput vožnje džipovima po pustinji ili istraživanje podvodnog sveta uz ronilačke ture. Ovi izleti dodatno obogaćuju vaše putovanje i pružaju nezaboravna iskustva za celu porodicu.

Foto: Promo/KonTiki

 

 

Tunis je odlična destinacija zbog bogate istorije i kulture, prelepih plaža duž Sredozemnog mora, ukusne tunižanske hrane, pejzaža pustinje i oaza, povoljnih cena i opšteg osećaja sigurnosti za turiste.

Sve potrebne informacije o putovanjima u Tunis i drugim destinacijama možete pogledati na sajtu www.kontiki.rs ili putem telefona na broj 011/20-98-000. Posetom neke od Kontiki poslovnica u Beogradu ili Novom Sadu možete saznati više o čarima Tunisa i napraviti svoju rezervaciju.