Preko noći je donela odluku da se "penzioniše" i batali tenis gde je nekada bila najbolja igračica sveta. Otkako je Jelena Janković postala majka i posvetila se porodici, teško joj je ući u trag.

Jeleni očigledno prija da bude u ilegali i da daleko od radoznalih pogleda uživa sa svojim izabranikom, doktorom Brankom Baraćem, i njihovom ćerkom.

Bivša teniserka se sa porodicom preselila u SAD gde provodi većinu vremena i gde su sagradili velelepnu vilu koja, kako se šuška u medijima, vredi oko 13 miliona dolara (fotografije kuće Jelene Janković pogledajte na OVOM linku).

Jelena je trenutno u rodnoj Srbiji, a fotografi su je "uhvatili" u šopingu sa ćerkom.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

NJih dve su se družile i pazarile, a Jelena je bila u "kežual" izdanju - za svaki dan.

Da podsetimo, otkako se porodila, Jelena je promenila način života, o čemu je u retkim zjavama za medije govorila nedavno u Sloveniji, kad se i poslednji put javno oglasila:

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je Jelena Janković tada (više o tome pročitajte klikom OVDE).

BONUS VIDEO: