Dragica Radosavljević Cakana nedavno je ostala bez najveće podrške i oslonca, svoje majke, ali onda se suočila sa još jednim gubitkom u porodici. 

Foto: ATA images

 

- Mama mi je preminula pre 45 dana, sada sam došla iz Leposavića, davali smo mami pomen, a u međuvremenu je umro i Nešin tata. Nismo se još sredili, ali borimo se, oni su sada naši anđeli čuvari - rekla je Cakana, pa se osvrnula na odnos koji je imala sa majkom:

- Moja majka je bila vitalna i zdravog uma, a njene ćerke, moje sestre i ja smo bile uz nju. Nažalost, preminula je od moždanog udara, ali šta je tu je. Ima mnogo toga što je i rečeno i nije rečeno, ali bila je voljena. Ona je nama bila i otac i majka, jer je moj otac rano preminuo.

Naravno, kao i uvek, i tokom tog perioda, najveću podršku imala je u suprugu.

Foto: ATA images

 

- On je uz mene uvek i ja uz njega. Iskreno mnogo mi znači zbog svega što je on bio uz mene, ali sećam se kada je bila "Nemoguća misija" kada sam ga uhvatila sa mlađom ženom. Dobro je prošao, to je moglo da bude i gore, ali hvala bogu to je bila samo šala. Meni je porodica sve i ja sam u braku sa Nešom i to mi je amin. Ja sam verna osoba i volim da imamo ista interesovanja. - rekla je Cakana.

U razgovoru se dotakla i prvog supruga.

- Moj prvi muž je bila letnja ljubav. To se desilo u Makarskoj, ali taj brak nije potrajao. Sa Nebojšom sam doživela sve, da smo išli svuda i da nismo išli nigde. Neša ima kuću na moru, i mi smo stalno u avgustu tamo, tako da i Neša može da bude letnja ljubav - rekla je Cakana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Alo