Slađa je bila ubeđena da je reč o nekoj drugoj devojci. Najčudnije je što je suprug poveo ćerku na Zlatobor gde je bila i njegova svastika, odnosno Slađina sestra: 

- Imali su nešto, ali da li su bili u vezi to ne znam. Nakon što sam ja ušla u Elitu on je otišao na Zlatibor, kad sam izašla iz rijalitija, njen suprug je to rekao i ja naravno nisam verovala, mada sam ja njega posmatrala i bilo mi je sumnjivo mnogo toga kod njega. Bila sam ubeđena da je neka druga devojka u pitanju i na kraju se ispostavilo da je bio i sa ženom koja nije psihički zdrava. Dok je mene optuživao da sam bila sa drugima on se viđao sa mojom rođenom sestrom. Izgleda da je ovo hladan tuš i osveta sa njegove strane - rekla je Slađa, pa dodala:

Foto: Printskrin Jutjub/Red TV

 

- Saznala sam da je bio sa njom na Zlatiboru i poveo je moju ćerku sa njima, meni je mala rekla da je videla kako su njih dvoje bili bliski. Ja ću mojoj sestri oprostiti jer je moja krv, ali njega ću izbrisati iz života. Ćerka mi je rekla kako ih je videla da se grle, oni nju nisu videli i zvala je sestru da vidi i ona. Kaže da su bili u zanosnom zagrljaju i to je ona meni ispričala u tolikom zanosu da sigurno nije bilo uopšte naivno. Onda mi ispriča kako je tetka rekla da nikako ne govori meni da smo bili zajedno u rijalitiju.

- Ja sam njemu uzela telefon, ali je on izbrisao sve i blokirao je jer sam mu ja zabranila još ranije kontakt sa njom pošto sam videla tu nešto sumnjivo. On kad mu kažem šta je dete videlo samo ćuti dok mi se sestra klela i plakala jednom kad se napila da ništa nije uradila. NJu nikad nisam krivila jer sam mislila da je samo on zaljubljen u nju, međutim kad malo bolje razmislimo morao je da dobije povratnu reakciju - rekla je ona u emisiji "Pitam za druga".

BONUS VIDEO: