Da je život potpuno nepredvidiv svedoči muzički put pevača, vlasnika jednog od najvećih estradnih hitova, Gorana Dimitrijadisa, poznatijeg kao Dima.

NJegova numera "Nije mene dušo ubilo" ne samo da je neizostavna na svakoj proslavi već 30 godina, već i na koncertima njegovih kolega.

– Ne postoji recept za hit, imao sam sreće. Postoji sudbina, karma, sreća i kada se sve to sklopi i kada dođe pravi trenutak to ispadne tako kako ispadne. Jednostavno zaživi u narodu. Radio sam u jednom restoranu, svirao sam i prva me je Cakana pitala koja ti je to pesma. Pevao sam je i postala je hit dok još nije ni izašla - ispričao je Dima za "Grand".

Ipak, sudbina se poigrala sa njim. Na samom vrhuncu slave koju mu je donela samo jedna numera, Dima se zbog velike tragedije povukao iz javnog života.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Magazin

 

 

- Desila se neka moja lična targedija, privatna… Iz tog razloga me nije bilo. U dve reči - izgorela mi je kuća i ja sam to radio poslednjih 15,20 godina, da skratim. Bio sam na svim mogućim radijima i televizijama, ali nisam imao vremena da gostujem. Nisam radio muzičku, već betonsku ploču - ispričao je pevač koji je uprkos tragediji našao snagu i volju da nastavi dalje, a njegova najveća motivacija bila je da izgradi nov dom.

Iako se nije pojavljivao na malim ekranima, Dima je vredno radio godinama, a sve sa ciljem da zaradi za novi dom, u čemu je i uspeo.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Magazin

 

 

- Za to vreme sam pevao svuda, sa Gocom Božinovskom, Mirom Škorić, Sanjom Maletić. Obiša sam obalu Asutralije, radio sam koncerte i po Srbiju. Radio sam, ali me nije bilo na televiziji. Radio sam da bih izgradio kuću i zbog života naravno. Završena je kuća, ostalo je još malo nešto. Gradio sam je 15 godina, kao mali mrav. Morate da budete jaki, ne smete da padnete i morate da verujete u ono što radite – poručio je Goran.

(Grand)

BONUS VIDEO: