Višegodišnji rijaliti učesnik je ušao u rijaliti "Zadruga Elita 7" sa suprugom Jelenom Marinković koja ga je prevarila sa Urošem Rajčićem. Rajčić je priznao Marinkoviću da je bio intiman sa Jelenom. Pre samo godinu dana Ivan i Jelena su se zakleli na večnu ljubav: 

Marinković je rekao da je njegova supruga bila rešena za taj čin jer je pala u duboki očaj jer je navodno svesna da zbog svakojakih kršenja pravila u "Eliti" izlazi, navodno, bez honorara.

- Meni je ovo strašno, majke mi - rekla je Maja Marinković.

- Živimo od mojih honorara poslednjih 5 godina. Ona ništa nije zaradila u rijalitijima, sve je na kazne dala. Doveo sam je u stan. Sada je shvatila da ćemo možda odavde da izađemo sa nulom. NJeni prodaju stan, treba da joj ćale da otkupninu i honorari odavde i onda da kupimo nešto - rekao je Ivan.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Ali da li je to vredno? Ipak, 6 godina zajedničkog života. Da si najgori da ću biti sa tobom. Alo, bre, 4 dana pred kraj rijalitija da ovo uradi - postavila je pitanje Maja

- E, ali ona sinoć ide sa intervjua i priča sve ste slagali, pokušavaju da mi nameste, a danas sve priznaje - bio je u šoku Ivan.

- Nisam mogla da verujem za Jelenu, a kako muž da poveruje - rekla je saosećajno Šparavalo.

- Ja sam njihov flert videla još 5. meseca, kunem se - rekla je Jovana.

FOTO: ATA

 

Ivan Marinković je u toku emisije rekao cimerima da ga je i ćerka Lena, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan upozoravala na Jelenu.

- Govorili su mi da se sklonim od nje, Lena mi je govorila da se sklonim od nje. Ja sam sve rasterao zbog nje, ja ovo sigurno sanjam. Ovo nije moguće. Ona je meni rekla da nas izvučem večeras, da je to na meni, kako ja to shvatam kao šalu - otkrio je Ivan.

BONUS VIDEO: