Ćerka je poznatog glumca Dragana Mićalovića koji je preminuo 5. juna 2017. godine u Beogradu.

 

 

Ostao je upamćen po ulozi majstora Kuce u seriji "Srećni ljudi" gde je igrao partnera Cani Fontani koju je glumila Žiža Stojanović.

Dragana je jednom prilikom za Informer ispričala da joj je otac branio da se bavi glumom.

FOTO: Printskrin Instagram

 

- Moja sestra Sloboda se tada već uveliko bavila glumom jer je 10 godina starija od mene. Tata nije želeo još jednu glumicu u porodici jer je znao koliko je to težak i naporan posao i zbog toga mi nije dao da idem u školu glume. To sam ispoštovala - ispričala je Dragana za Informer i dodala da je krila od porodice kada se prijavila na kasting za ulogu u seriji "Priđi bliže" 2010. godine.

Dragana je bila veoma mala kada je serija "Srećni ljudi" premijerno prikazivana na RTS u periodu od 1994. do 1996. godine.

 

 

Međutim, serija se nakon toga reprizirala desetine puta tako da je Dragana kao devojčica mogla da uživa u dogodovštinama porodice Golubović, ali i svog oca.

Dragana je otkrila razlog zbog čega je bila ljubomorna na oca dok je kao mala gledala tu seriju.

- Bila sam ljubomorna na njega jer su u toj seriji oko njega bile sve lepe žene. Razmišljala sam o tim glumicama koje ga okružuju, ali i na moju majku i pitala se kako je ona sve to podnosila. Bez obzira na to bila sam veoma ponosna na njega i na tu ulogu koju je ostvario pa sam više puta imala želju da idem ulicom i vičem: "Kuca je moj tata" - ispričala je Dragana za Informer.

Informer