Pevačica Sara Reljić nije poštedela višegodišnjeg učesnika Miroslava Pržulja sa kojim je bila učesnica u rijalitiju "Zadruga". Ona je otkrila zašto nije u dobrim odnosima sa njim.

- Bio je neki naslov o Lepom Mići da mu je neka devojka od 19 godina ležala u krilu i ja sam to oštro osudila. Koliko god bila ovako nežna, zapravo sam prilično oštra i dok sam bila u rijalitiju rekla sam mu „Alo, Mićo, ko šta radi, ti samo ležiš tim devojkama u krilu kao neki pedofil“. I onda se on smrtno naljutio, krenuo da me vređa i eto posle toliko godina je izašao baš takav naslov, kako sam ja i rekla -rekla je pa otkrila zbog čega joj se nije dopalo njegovo ponašanje: 

- Zato sam oštro oplela po njemu jer to stvarno nije normalno.

Foto: ATA images, TV Pink printskrin/Zadruga

 

Sara je otkrila da li bi ponovo bila deo rijalitija: 

- U nekom rijalitiji bih, ali u ovakvom formatu u kojem sam već učestvovala više sigurno ne bih - zaključila je pevačica.

Lepi Mića rešio je da se pozdravui sa učestvovanjem u "Eliti".

- Ja sam odlično, ali nisam zadovoljan, ljut sam, mislim da je narod zakazao što se tiče glasanja, ništa mi nije jasno. Ne znam zašto je usledila takva odluka. Najveće razočaranje mi je Miona Jovanović što je sebi dozvolila neke stvari - rekao je i nastavio:

- Ne ulazim sledeće sezone zbog milion stvari, to je moja odluka, neka kap mi je dala do znanja da je vreme da se povlačim. Vreme je da mlađi ljudi koji gledaju ovaj svet drugačije i narod bira sebi miljenike i pobednike. Ja sam uvek bio sam za sebe, meni niko ništa ne šalje i ne kupuje, to sam ja, to je moje - zaključio je Lepi Mića.

(Grandonline)

BONUS VIDEO: