Jelena Marinković i Ivan Marinković su gostovali u emisiji "Narod pita" u kojoj su oboje iznosili intimne detalje njihovog života. Čak je bilo trenutaka kada je Ivan rekao da će se ubiti.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

Između Ivana i Jelene bile su teške rasprave koje nisu jenjavale:

- On je meni pretio kad god bi se svađali da će da se ubije ako ga ostavim. Znala sam da to govori u afektu i da od toga nema ništa - govorila je Jelena svojim prijateljima, kako prenosi "Skandal". 

Jelena je priznala da se iselila iz stana u kom je živela sa Ivanom:

- Moja prijateljica je pokupila sve stvari iz tog stana, otišla je i uzela. Ostale su neke sitnice koje mogu i da se bace, koje meni ništa ne znače, međutim, ostao mi je i sat. Nadam se da će mi ga vratiti. Bila sam nekoliko dana kod drugarice, a sada živim u jednom jako mirnom mestu Beograda gde niko ne zna ni gde sam, ni šta sam - priča Jelena.

 

 

- Od pomirenja sa Ivanom nema ništa, nadam se da ćemo se sporazumno razvesti. Što se Uroša tiče, ništa ne mogu da kažem, niti garantujem. Možda sam bila brzopleta kad sam izjavila da me je iskoristio, ali ne isključujem ništa, mada o muškarcima trenutno ne razmišljam - izjavila je Jelena Marinković za "Pink". 

BONUS VIDEO: