Romansa koja traje od srednjoškolskih dana i dalje sija istim intenzitetom, bez obzira na to koliko su se okolnosti u njihovim životima menjale.

Natalija je čak dospela na naslovne strane zbog podrške svom suprugu u junu 2023. kada je "Altitude TV" na mreži "X" podelila video kako ga bodri na tribinama u dresu Nagetsa, kada su Nikola i njegov tim osvojili svoje prvo NBA prvenstvo.

Ranije te godine, Nikola je za srpsku "Arena TV" rekao koliko mu je bilo važno da ima podršku supruge i ćerke, što je samo dokazalo koliko zdrav odnos utiče na svaki životni aspekt.

Foto: Tanjug/AP/Jack Dempsey

 

I ona je studirala u Americi

Natalija i Nikola su oboje iz Sombora, a njih dvoje se često i vraćaju u rodni grad van NBA sezone.

Natalija i Nikola su zajedno od tinejdžerskih dana, a Natalija je na svom "Instagramu" podelila zajedničku fotografiju iz oktobra 2012, kada su oboje imali samo 17 godina. Natalija redovno objavljuje njihove snimke na svojim društvenim mrežama, beležeći njihova putovanja i važne životne trenutke, uključujući njihovo venčanje i rođenje ćerke.

Dok je Nikola još igrao košarku u Srbiji, Natalija se 2013. preselila u SAD da bi igrala odbojku na "Seminole State College" u Oklahomi. Ona je igrala dve sezone u Seminole Stejtu, što je bio jedan od razloga zašto je Nikola bio rešen da nastavi košarkašku karijeru u SAD.

 

 

Kada se Nikola napokon preselio u Denver da bi igrao za Nagetse 2015. godine, Natalija je napustila Seminol Stejt i svoju odbojkašku karijeru da bi mu se pridružila.

 

 

 

 

Diplomirala je na Univerzitetu Metropolitan State u Denveru 2018. godine, navodi se u objavi koju je podelila na "Instagramu".

 

 

Nakon Ognjene stiže još jedna beba

Nakon veridbe u januaru 2020. godine, Nikola i Natalija venčali su se 24. oktobra 2020. godine u Somboru.

Na "Tviteru" je osvanuo snimak Nikole i Natalije sa venčanja, koje se održalo u "tajnosti". Mladenci su plesali i pevali, a posle svadbe su rekli da im je to bila najbolja žurka svih vremena.

Od dana njihovog venčanja, Nikola uvek ima Nataliju na umu. Centar Nagetsa vezuje svoju burmu za patike pre svake utakmice.

Nepunih godinu dana nakon venčanja, Nikola i Natalija su postali roditelji kada su u septembru 2021. dobili devojčicu. Svoju ćerku su nazvali Ognjena. Natalija je na "Instagramu" objavila fotografiju sa žurke darivanja bebe uz napis: "Hvala 2021, do sada si mi bila najdraža".

 

 

Nikola je imao izuzetnu sezonu nakon rođenja svoje ćerke, osvojio je NBA MVP nagradu drugu godinu zaredom i doveo Nagetse u plej-of.

Čim je Ognjena malo porasla, Natalija i ona su počele da podržavaju tatu obučene u teksas jakne sa njegovim imenom i brojem.

Trenutno čekaju svoje drugo dete, a Natalija blista kao u prethodnoj trudnoći.

Beba iz "Oluje"

Malo je ljudi znalo, sve do prošle godine, da je Natalija dete iz izbegličke kolone, odnosno da je sa svojim roditeljima kao beba bila primorana da pobegne iz Krajine. U javnost je pred prošlu godišnjicu isplivala stara naslovna strana "Večernjih Novosti" iz 1995. godine, na kojoj se nalazi slika očajne majke sa bebom u naručju.

- Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini - pričala nam je mama Danica.

Pokušavala je da uspava malenu Nataliju. LJuljala je u rukama gotovo klonulim od tereta.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Nama je ovo druga bežanija. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad. Ako nas neće Srbija, neko će nas, negde, valjda primiti.

Malena Natalija uprla je pogled u objektiv foto-aparata. Samo što ne zaplače, ali je izdržala. Maja se zabavila nekavim slatkišima - pisalo je u tom tekstu.

Sutradan, 7. avgusta, u "Večernjim novostima", fotografija majke Danice i njenih devojčica odslikala je sav užas prognanog naroda zaustavljenog ispred mosta na Sremskoj Rači.

Foto: Arhiva Novosti

 

Na toj fotografiji lepa negovana beba u naručju majke koja beži od "Oluje", danas je lepa supruga viteza košarke.

(Ona.rs)

BONUS VIDEO