Dara Bubamara i Sloba Radanović su bili dobri prijatelj, a onda je svađa nastala zbog pesme "Infarkt duše", za koju Dara ističe da je njoj bila namenjena. Netrepljivost među njima traje neko vreme. 

Među kolegama su pale teške reči, a pevač je nedavno, za beogradske medije izjavio da se razočarao u stariju koleginicu, te je mišljenja da je Dara iskoristila taj događaj da bi sebi podigla popularnost: 

Dari je to zasmetalo, pa je u ljutitom stilu uputila poruku pevaču:

- Balvanu pukao album i pukla mu karijera, pa se kači za mene. Koliko sam ja takvih dočekala i ispratila za 30 godina karijere... Čeka ga "Elita 8", možda se i digne. Tamo mu je i mesto! - bila je kratka Dara Bubamara.

Podsećanja radi, Sloba je dao svoje mišljenje u vezi Dare Bubamare: 

- Dara i ja se nismo čuli, naravno. Nema ni potrebe za tim. Pokušavao sam da spustim loptu par puta, ona je terala svoju priču, negativnu. Nisam znao da je njoj nuđena ta pesma. Ne osećam se krivim. Dara me je malo razočarala. Veštački je sve napravljeno, ne znam koji je razlog, verovatno je htela da digne sebi popularnost na mnogo glup način. Ne bih joj prišao da joj se javim ukoliko bih je video negde, nema potrebe, kad govori tako ružne stvari o meni - rekao je Sloba Radanović za Blic.

BONUS VIDEO: