Svaki početak avgusta veoma je značajan za one koji veruju u astrologiju, numerologiju, moć manifestovanja i zakon privlačenja jer osmog dana, odnosno 8.8, nastupa u punoj snazi  – Lavlja kapija.

Šta je Lavlja kapija?

Ovaj energetsko-numerološki portal navodno se otvara kada se formira numerološki niz 8-8, odnosno osmog dana osmog meseca u godini i smatra se otvorenim od 28. jula do 12. avgusta, s tim što je moć Lavlje kapije najizraženija 8. avgusta.

Foto: Profimedia

 

 

Nakon 12. avgusta, portal je zatvoren, ali se njegov uticaj i dalje oseća, kažu astrolozi i numerolozi.

Lavlja kapija zapravo se odnosi na godišnje poravnanje između Sunca i Sirijusa, najsjajnije zvezde na noćnom nebu, poznate i kao α Canis Majoris, koja se nalazi u sazvežđu Veliki pas.

Šta donosi Lavlja kapija 8.8?

Ovaj astrološko-numerološki portal pripadnicima većine horoskopskih znakova jača intuiciju, a energetske vibracije će biti visoke, pa bismo mogli doživeti oslobođenje zaostalih i negativnih emocija.

Očekuje se i jačanje kreativnosti, kao i uspostavljanje harmonije.

Rejčel Stejvis, autorka bestselera "Sestra tame: Hronike savremenog egzorciste", kaže za NY Post da je važno da se period otvorene Lavlje kapije "poštuje, izrazi i integriše" kako bi se maksimalno iskoristio.

– Na drugoj strani portala Lavlja kapija su snovi koji se ostvaruju, menjaju i rastu u pozitivnom pravcu, a svi ulazimo u sopstvenu moć – ali samo ako se nosimo s nečim što smo izbegavali: sobom samima – ističe ona.

Foto: Profimedia

 

 

Kako manifestovati tokom Lavlje kapije?

Rejčel Stejvis objašnjava da, ako želimo da uberemo plodove ovog portala, treba da se suočimo sa sopstvenim mrakom.

– Postoje dva glavna duhovna aspekta nas samih: naše svetlo i naša tama. Mnogi aktivno izbegavaju svoju tamu, ignorišu je, potiskuju ili zaobilaze taj deo sebe. To im šteti jer ne možemo da idemo napred – čak ni u izobilju – ako ne vidimo, ne razumemo i ne integrišemo celo svoje biće – naglašava ona.

Ona je dala i nekoliko saveta za manifestovanje tokom perioda otvorenosti portala Lavlja kapija.

Vodite dnevnik Lavlje kapije

– Zapišite sve negativno što ste ikada pomislili ili rekli o sebi. Znam da je teško! Ali to je temeljan rad neophodan za pravu promenu. Pogledajte sve te laži! Zapitajte se – da imam stvarno moć nad sobom, šta bih zapravo mislio? – kaže Rejčel Stejvis.

Ta vežba je, ističe, još potrebnija jer smo u usred retrogradnog Merkursa, tokom kog se preispitujemo i analiziramo, istražujući priče koje nas ograničavaju.

Oslobodite lavovski bes

– Mnogi duhovni gurui naučili su ljude da je bes "niska frekvencija" i da tama mora da se promeni. Ali ovo nije tačno – kaže Stejvisova. – Naš bes nas često tera da istupimo, progovorimo i dođemo do moći. Sve ovo je zapravo visokofrekventno!

Kako kaže, slobodno treba da nađemo neko mesto gde se osećamo slobodno i bezbedno i oslobodimo svoje emocije.

– Vrištite dok ne prokuknete i konačno ćete primetiti osećanja koja se kriju ispod tog besa – savetuje ona.

Zaštitite se

Stejvisova savetuje da se klonite ljudi koji imaju niske frekvencije i remete energiju.

Foto: Profimedia

 

 

Hvala, tamo, moj stari prijatelju

Oslobađanje nije lak posao, a Rejčel Stejvis naglašava da priznanje i komunikacija sa sopstvenom tatmom može da bude važan deo tog posla.

Neki od tih aspekata ličnosti su vas štitili, pomagali vam i tešili vas u prošlosti, čak i ako se to sada promenilo.

(Glossy)

BONUS VIDEO: