Tamara Dragić postala je poznata pre deset godina, učešćem u "Zvezdama Granda", gde je blistala glasom, stasom ali i stilom, a u međuvremenu je ova lepotica izgradila ne samo pevačku, već i naučnu karijeru.

Naime, Tamara je nedavno doktorirala, postavši tako verovatno najškolovanija pevačica na našoj estradi, čime je nadmašila čak i Nedu Ukraden, koja je završila dva fakulteta.

Poređenje sa pop legendom je posebno zanimljivo ako uzmemo u obzir da je Tamara nedavno obradila Nedin hit "Što ti sina nisam rodila", što je pesma koja za Dragićevu ima poseban značaj.

Foto: ATA images

 

 

- Što ti sina nisam rodila je pesma koja je već godinama unazad neizostavni deo mog repertoara. Mnogi kažu da kad god čuju pesmu negde, ja sam im prva na pameti. Čak i ja osećam kao da je nekako moja. Svaki slog, svaka reč, svaka nota uvek istim intenzitetom prožimaju moju dušu dok je interpretiram. Sigurna sam da je upravo to razlog zašto publika tako reaguje kada čuje kako je izvodim. Baš zato što je deo mene i što je toliko vole svi oni koji vole mene i moje nastupe, srećna sam što smo moj drug i kolega Aca Sofronijević i ja dobili dozvolu od autora da pesmu ‘Što ti sina nisam rodila’ obučemo u novo ruho i udahnemo joj po delić naše duše - rekla je Tamara.

Inače, Tamara Dragić je magistrirala muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti, a doktor je kulturoloških nauka. Kako je veoma svestrana, radila je i kao stjuardesa, a danas je zaposlena u jednoj državnoj firmi, peva i uz to predaje klavir, solfeđo i pevanje.

(Kurir)

BONUS VIDEO: