Marko je sada uspešan mladi pevač, a na svom Instagram nalogu je objavio da je doživeo neprijatnost u jednom restoranu u Hrvatskoj. 

Nije želeo ništa da krije. Od strane konobara su mu bile upućene uvrede. Prvo je na Instagram storiju objavio fotografiju jedne obožavateljke koja je svedočila tome:

- Hej, Marko, sad ću ispasti kao najveći kriper, ali osećam se dužnom da ti ovo kažem. Bili smo pre pola sata u restoranu, sedeli smo unutra pored šanka. Primetila sam da si ušao, nešto pitao konobare i izašao napolje. Konobari su imali na to vrlo ružne, diskriminišuće komentare, pogotovo muški konobar, koji vas je nazvao "tetkicama" - navela je ta žena, pa dodala:

- Mislila sam (i nadala se) da sam pogrešno čula, ali svaki put nakon što ste izašli i vratili se unutra isto bi vas posprdno komentarisali. Pišem ti ovo da bi znao kome ostavljaš svoj novac, ja znam gde više neću, jer je onde posluga očigledno zadrta i bezobrazna, barem ovo dvoje koji su u popodnevnoj smeni - zaključila je Markova obožavateljka, a onda se on nadovezao:

- Divan je osećaj kada znaš da u Lepoj Našoj nisi u mogućnosti ni pojesti ručak sa prijateljem bez da te neko ne diskriminiše i vređa od strane osoblja kultnog zagrebačkog restorana. Ne iznenađuje me da niste imali hrabrosti u lice da dobacujete takve komentare, ali mi je žao što smo ostavili bakšiš za uslugu koja je očigledno zadrta i homofobična u 2024. godini - napisao je pobednik "Pinkovih zvezdica".

- Ovo vam je podsetnik da uvek tretirate goste sa poštovanjem bez obzira na to ko su i šta su. Očekujemo izvinjenje. Moja topla preporuka za sve vas je da zaobiđete ovaj restoran - zaključio je Marko.

Foto: Printskrin/Instagram/ markobosnjaak

 

 

BONUS VIDEO: