Natalija Trik FX, poznata je po svom prirodnom izgledu i telu koje je u top formi i u šestoj deceniji, na kome joj mogu pozavideti mnogo mlađe. Pevačica je na TikToku želela da demonstrira tehnike masaže lica koje je videla na mrežama, pa je pokazala lice bez grama šminke, što je naišlo na mnogobrojne komentare među pratiocima, među kojima su se našli i negativni.

 

Nakon toga, Natalija se oglasila:

- LJudi, ja ne znam šta je sa vama. Ja ne znam kako vi mislite kako treba da izgleda žena u 53. godini? Prvo nismo svi isti, ne vodimo svi isti život. Ja na primer vodim noćni život, jer radim noću. Logično je da imam malo podočnjaka, ali to nije ništa strašno. Prirodne obrve, plave oči, nos je trebalo da bude malo manji, usta prirodna. Kosa zdrava, prirodna... Ja ne znam kako vi zamišljate ženu od 53. godine - napućenu, namunjenu? Brate ne znam... Kažu: 'Ne daj Bože da izgledam kao ti', ma daj bože da izgledaš kao ja -  rekla je Natalija.

FOTO: Printskrin Tiktok natalijatrikfx

 

Natalija je na sceni sa suprugom Sanijem već decenijama, koji je jednom prilikom otkrio da joj ne dozvoljava da poseti estetskog hirurga. "Posle svega što sam čitao šta se dešava sa tim ženama koje su bile na estetskim zahvatima ne dolazi u obzir", rekao je Sani svojevremeno za domaću javnost.

Espreso