Željana Petrić ponosno nosi titulu jedne od najviših žena na ovim prostorima. Ova Srpkinja visoka je dva metra i nosi cipele broj 47. Na svoj izgled je ponosna, a otkrila je i kako izgleda njen ljubavni život.

Gostujući u emsiji Praktična žena pre par godina upoznala nas je sa svojim životom. Kako je otkrila, u detinjstvu su je zadirkivali, a tokom školskih dana se osećala izolovano i odbačeno.

NJeni školski drugovi su je smatrali neobičnom jer je bila mnogo viša od njih, što je dovelo do osećaja izolacije i neprihvaćenosti.

Foto: Jutjub printskrin/Prakticna zena

 

 

- Uvek su govorili "Željana, nemoj da biješ decu, ti si mnogo krupnija od njih", a u stvarnosti su deca nju tukla - otkrila je njena majka.

Ova dugogonoga lepotica ima velike poteškoće u pronalaženju obuće, budući da nosi broj 47. Često je morala da traži u muškom delu prodavnice, pa su joj jedine dostupne patike bile muške.

- Nikad mi nije bilo lako da pronađem obuću za sebe. Morala sam da tražim u muškom delu. Jedina obuća koja mi je bila dostupna jesu muške patike. Tako da sam u njima išla na maturu - otkrila je Željana.

Zbog toga je ekipa emisije odlučuila da reši njen problem i obućar joj napravio specijalne baletanke po njenoj meri.

Na tatu i mamu

Iako joj život nije bio nimalo lak i ljudi u okruženju su se trudili da se oseća loše, Željana smatra da svi treba da se poštuju zbog svojih različitosti.

- Treba da prihvatite sebe onakvima kakvi jeste, budite svesni svog potencijala i volite sebe baš onakve kakvi ste - poručuje ona.

Foto: Jutjub printskrin/Prakticna zena

 

 

Željana kaže da je visinu nasledila od oca, dok je krupnu građu nasledila od majke. Ponosna je na svoj izgled i smatra da visina ne predstavlja problem u njenom životu.

- Jedini problem koji imam jeste kada ulazim u autobus – moram da se sagnem kada prolazim kroz vrata, a često udarim glavom u plafon - otkrila je i nasmejala sve.

LJubavni jadi

Tom prilikom Željana je otkrila i da nema dečka. Kako je objasnila često je privlačila pažnju niskih muškaraca, dok su se muškarci koje je ona volela retko uklapali u njenim estetskim standardima. Ipak, nadamo se da je pronašla svoju srećnu luku

(Kurir)

BONUS VIDEO: